CH Buitenpost – voor de tweede keer vierspan kampioen

bij het verdelen van de rubrieken levert het soms wat strijd op om wie welk paard rijd….zo natuurlijk ook voor het vierspan kampioenschap: Jan en ik wilden beiden rijden….tja ….dan moet je het kampioens span van vorig jaar maar opdelen. ik had natuurlijk de eerste keus ( ik was vorig jaar kampioen).

Zo ging mijn keus naar Arwyn en Claes achterop en de jonge Sven en Lodewijk voorop… aan Jan de taak om ze vierspan “proof” te maken dus er werd geoefend tijdens een show in Oranjewoud in juni dit jaar en tijdens de openings ceremonie in Aachen. Tijdens het sprookje van Norg afgelopen dinsdag reed ik zelf met dit vierspan en gisteren dan voor t echie!!

ze liepen geweldig goed! volgens de jury met overmacht de rubriek gewonnen en dus kampioen, jammer dat we niet over mochten rijden !

Jan reed met Minne en Henk voorop met de beide menpaarden Ingrid en Marjet achterop naar een mooie vierde plaats!