Training

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw paard wilt laten trainen, daarom hebben wij verschillende opties.

Keuringsklaar maken

Wij bieden de mogelijkheid om uw hengst of merrie keuringsklaar te maken. Bij het keuringsklaar maken is het belangrijk dat het paard op zijn best presteert tijdens de keuring. Om dit resultaat te halen wordt er samen met u gekeken welke training het beste bij uw paard past en naar de duur van training. Wij maken paarden klaar voor bijvoorbeeld een IBOP, ABFP test of centraal onderzoek. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uitbrengen op wedstrijd

Heeft u een paard wat u graag naar het sportpredicaat wil rijden, of een paard wat in de sport uitgebracht moet worden maar waar u zelf misschien de tijd en middelen niet voor hebt. Hierbij kan de Egberdina Hoeve een uitkomst bieden door uw paard naar het gewenste niveau te trainen. Hierbij worden altijd reële doelen gesteld en waar nodig aangepast in overleg met u. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laten corrigeren

Het kan voorkomen dat u met uw paard tegen problemen aanloopt waar u zelf niet uitkomt. Dit kan zowel onder het zadel als in het tuig zijn. U kunt uw paard bij ons laten corrigeren . Als u bijvoorbeeld een paard heeft wat angstig is voor verkeer niet stil, willen staan bij inspannen, of slecht voor het been is met rijden, dan helpen wij u graag om dit op te lossen.

Tijdens de trainingen staat afwisseling voorop.

Prijzen voor training zijn € 160,- per week, excl. BTW (hoefsmid etc. zijn niet inbegrepen)

Vraag gerust naar de mogelijkheden.