drukke maar succesvolle dagen

afgelopen dagen zijn we elke dag op pad geweest met verschillende paarden.
Vrijdag ging de reis naar Ter Apel waar Nanine Ven v. Stendert en Egberdina’s Henk debuteerden in het Z en ZZ mennen.
Nanine Ven moet nog proef routine krijgen en scoorde beide proeven net geen winst. Voor Egberdina’s Henk die succesvol in de tuigsport loopt en ook Z 2 startgerechtigd is in de dressuur was dit de eerste keer in de aangespannen dressuur. in de tweede proef scoorde hij al gelijk een mooie winstpunt.
Egberdina’s Lodewijk scoorde beide proeven winst en de tweede proef was hij de beste van de M/Z/ZZ.

Zaterdag was er een KFPS stamboek keuring in Harich en daar moest Kyra van Buterheideveld haar nog een keer laten zien aan de juryleden. ditmaal wist ze de juryleden te overtuigen en ging als Ster merrie weer mee naar huis….
deze merrie is in december bij ons op stal gekomen en heeft inmiddels vier punten in het ZZ mennen, geslaagd voor de ibop en nu dus ook ster geworden!

Zondag wederom op pad, deze keer naar Warffum. Nanine Ven scoorde een winstpunt en ook Henk scoorde een winstpunt.
Lodewijk behaalde twee winstpunten en een eerste prijs, hiermee staat zijn teller op ZZ + 30.
Een super knappe prestatie omdat deze 6 jarige sterhengst op 3 januari zijn eerste menwedstrijd liep in het L, alle klassen doorlopen heeft en ondertussen ook nog M dressuur onder het zadel is en succesvol in de tuigsport loopt, de pavo fryso bokaal menaanleg 2016 gewonnen heeft. Binnenkort zijn debuut in het Z dressuur onder het zadel!