Tuigpaarden weer van start

Afgelopen twee weekenden zijn de tuigpaarden weer van start gegaan met hun outdoor seizoen.
zondag 21 mei waren wij in Marum: GSM Home Alone werd tweede in de limiet, Armani vierde in de ereklasse en tweede in de dames twee wieler, Unitas gereden door Hilda zevende in de dames vierwieler.
GSM Home Alone en GSM Ina werden vierde in het span en Unitas en Armani tweede bij de spannen. JR reed met Unitas naar de overwinning in de jeugdrubriek!

Hemelvaartsdag Grootegast: GSM Ina was erg gespannen in de nieuwelingen en werd achtste. Armani zesde in de ereklasse en derde in de dames. Unitas werd gereden door Hilda naar de zevende plaats in de dames vierwieler. het span Unitas en Armani werden tweede in het span.

28 mei Roden: een drukke dag omdat de tuigpaarden en de friese tuigpaarden mee waren dus snel omkleden en omspannen was aan de orde. GSM Home Alone werd vierde in een sterke limiet. Egberdina’s Henk liep naar de vierde en Egberdina’s Lodewijk gereden door Hilda werd zesde in de limiet bij de Friezen. In de ereklasse werd Egberdina’s Arwyn vijfde en Claes zevende. Armani gereden door Sale werd vierde in de ereklasse. in de dames rubriek werd Arwyn tweede en Claes derde. Tandem Lodewijk en Henk gereden door Jan werden tweede. Claes en Arwyn werden derde in het span. Unitas gereden door Hilda werd zesde in de dames vierwieler. Unitas en Armani wonnen de tweespan rubriek en JR werd met Unitas derde in de jeugdrubriek!